Hadecoup Gelato Inspiration Days 2023

Het evenement waar u de nieuwigheden voor 2023 zal kunnen ontdekken, proeven en bijleren. We hebben gekozen voor een persoonlijke aanpak, waardoor u de enige klant bent die wij ontvangen tijdens het gekozen tijdstip. Zo is er steeds voldoende tijd om op uw persoonlijke wensen en vragen in te spelen.

Het event zal plaatsvinden op de weekdagen (maandag tem donderdag) vanaf 20 Februari tot en met 9 Maart 2023. Registratie op voorhand (datum en tijdslot) is vereist via deze link. Kan u zich niet vrij maken tijdens deze periode? contacteer ons dan zeker voor een afspraak in onze toonzaal, dan zorgen we ervoor dat u alsnog kennis kan maken met de voorgestelde producten.

Wij voorzien de nodige tijd om u alle nieuwigheden van 2023 te laten zien en proeven. Wij voorzien ook een gepersonaliseerde demo met Italiaans ijsbereider Marco Adelfio (of 1 van zijn collega's). Dit wil zeggen als u bepaalde technische vragen heeft of wat meer wil leren kennen ivm semifreddi, ijstaarten, presentatie van ijs, receptcalculatie of eender welke vraag u heeft... U stelt de vraag, wij voorzien meteen een oplossing of antwoord voor uw vraag.

De locatie van het event zal in onze toonzaal zijn gelegen te Steenweg 59 - 3540 Herk-de-stad

Inschrijven kan met voorkeur via deze link, maar ook telefonisch (011872301) of via email (info@hadecoup.be).

We stellen alles in het werk om u een aangename en inspiratievolle beleving te bezorgen.