Beste,

 

Bij familiebedrijven dient er op een bepaald moment de kans gegeven worden aan de nieuwe generatie opvolgers om hun visie en ambities waar te maken. Vanaf 1 April is deze overdracht aan de nieuwe generatie een formeel feit geworden. Steve zal hierbij de functie van CEO aannemen bijgestaan door zijn vrouw Michèle en schoonvader Eddy.

 

Om onze focus op service en kwaliteit die we al meer dan 45 jaar bieden nog verder te verbeteren zijn we alvast zeer vereerd u te kunnen meedelen dat Hadecoup vanaf 1 April ook deel zal uitmaken van de NIC-groep. Een sterke Europese speler op de ambachtelijke en soft-ijsmarkt. Wij geloven rotsvast dat deze samenwerking ons in staat zal stellen ons productgamma nog beter af te stemmen op de marktvraag en ons serviceniveau nog verder te verbeteren.

 

We wensen jullie uit naam van de ganse Hadecoup-familie alvast te bedanken voor het vertrouwen dat jullie al jaar en dag in ons en onze expertise stellen. Wij voelen ons vereerd dat we, DANKZIJ JULLIE, mensen in gelukkige alsook moeilijke momenten kunnen laten meegenieten van de smaakvolle dingen in het leven. Zo werken we samen aan dezelfde ambitie:

 

We deliver delights TOGETHER!

 

Met de allerbeste groeten,

 

het HADECOUP-team