Spécialisé dans le secteur des glaces depuis plus de 45 ans en tant qu'importateur et distributeur de matières premières et d'accessoires pour le glacier.

Parcourir le catalogue

Voir toute la gamme

Laissez-moi inspirer

Abonnez-vous à la newsletter

 • Maak ijs met heerlijke, fruitige smaken met de nieuwe producten van Giuso Guido. Kies bijvoorbeeld voor een variegato van mandarijn of perzik of ga aan de slag met de Kit Torta Foresta Nera voor een ijsje dat smaakt naar Schwarzwälder Kirsch!

@giusoguido
 • De Gelato Inspiration Days bij Hadecoup komen er weer aan! Kom langs tussen 19 februari en 7 maart en ontdek de nieuwste ijssmaken en producten. Meld je nu snel aan via onze link in de bio!
 • Ontdek ons nieuwe assortiment!
👉 Download de brochure via de link in onze bio.
 • 🍦 Smaken maken het verschil
Leagel komt met drie nieuwe smaken en daar zit ongetwijfeld voor jouw klanten een nieuwe favoriet tussen!
 • Ook dit jaar was Hadecoup aanwezig op Sigep. De grootste ijsbeurs van Europa en dé plek om nieuwe ideeën op te doen en ons klaar te stomen voor het nieuwe ijsseizoen.
 
We kunnen niet wachten om onze nieuwigheden met jullie te delen tijdens de Gelato Inspiration Days van 19 februari t/m 7 maart. Meld je aan op onze website en ontdek de nieuwste ijssmaken en producten (link in bio).
 • De Gelato Inspiration Days bij Hadecoup komen er weer aan! Kom langs tussen 19 februari en 7 maart en ontdek de nieuwste ijssmaken en producten. Aanmelden is nu mogelijk op onze website (link in bio).
 • Op koude winterdagen is er niets lekkerder dan een ijsje gecombineerd met een warme bubblewafel. Dat is hartverwarmend lekker! 

Hadecoup heeft alles in huis om heerlijke bubblewafels te bakken en je klanten ook in januari en februari naar je ijssalon te trekken.
 • Gelukkig nieuwjaar! Ook in 2024 doen we er bij Hadecoup weer alles aan om jou te inspireren op het gebied van ijs. Met heerlijke recepten, technieken voor het bereiden van ijs, nieuwe producten en nog veel meer. Samen met jullie gaan we weer een succesvol ijsseizoen tegemoet.
 • Wist je dat je met sorbetijs makkelijk een Italiaanse Scroppino maakt? Combineer het met een beetje wodka en prosseco en klaar is kees! Zo heeft u gemakkelijk een feestelijk dessert voor de feestdagen, die klanten ook mee naar huis kunnen nemen.
 • Het afgelopen jaar zat voor Hadecoup bomvol vernieuwingen. Zo introduceerden wij onze receptenkaarten en nieuwsbrieven en kreeg onze huisstijl een visuele update.

Daarnaast deden we heel veel ijsinspiratie op en deelden we dit weer met jullie: bijvoorbeeld tijdens de Inspiration Days en op beurzen. 

Wij willen onze klanten bedanken voor de prettige samenwerking dit jaar en wensen iedereen prettige feestdagen!
 • Na een uitgebreid kerstdiner lusten veel mensen wel een lekkere tas koffie. Giet deze smaak in uw ijs en tover het om in het ultieme kerstdessert. Zo heeft u 2-in-1! Bij Hadecoup vindt u volop smaakpasta's en variegato's voor heerlijk koffie-ijs.
 • Het nieuwe jaar luiden we graag in met een lekkere cocktail. Bijvoorbeeld met een feestelijke Kir Royal: een cocktail met de smaak van cassis en champagne of prosecco. Deze smaken zijn ook onwijs lekker in ijs! Door de cassissmaak heeft dit ijs een mooie paarse kleur, waardoor hij ook nog eens goed past bij de kerstdagen.

Download het recept op onze website (link in bio).
 • Door het toevoegen van lekkere garneringen aan uw ijs zorgt u gemakkelijk voor meerwaarde. Met het ruimte aanbod van Nic heeft u volop keuze bij het upgraden van uw ijs.

Bekijk de Nic producten in ons assortiment: https://hadecoup.be/nl/zoeken?controller=search&s=Nic
 • Ook de Sint geniet het liefste van heerlijk ambachtelijk ijs. Verras jij je klanten vandaag met een extra lekkere Sint-special?
 • December is dé maand om uit te pakken met mooie ijstaarten. Weet u al wat voor ijscreatie u gaat maken? De mogelijkheden zijn eindeloos. 

In onze laatste nieuwsbrief delen we verschillende technieken voor het afspuiten van uw ijstaart. Lees 'm via de link in bio.
 • Maak je ijscreatie af met mooie decoraties of een lekkere garnering of crumble. De Pistache Crumble van Leagel en de Cannoli Verde van Bussy zijn bijvoorbeeld een heel goede combinatie.
 • Sinterklaas is weer in 't land! Maak daarom passend ijs in smaken als speculaas en mandarijn. Hadecoup heeft alle pasta's en variegato's die je nodig hebt.