Ideale basis voor het bereiden van ijs en sorbet op basis van alcohol. De basis laat het gebruik van hoge hoeveelheden alcohol toe en dit zonder grote toegevingen te doen in stabiliteit en structuur van het ijs. De lage hoeveelheid suiker zorgt er tevens voor dat de aromatische toetsen van de alcohol versterkt worden, dit mede dankzij het ontbreken van melkderivaten en vetten.
Ideale basis voor het bereiden van ijs en sorbet op basis van alcohol. De basis laat het gebruik van hoge hoeveelheden alcohol toe en dit zonder grote toegevingen te doen in stabiliteit en structuur van het ijs. De lage hoeveelheid suiker zorgt er tevens voor dat de aromatische toetsen van de alcohol versterkt worden, dit mede dankzij het ontbreken van melkderivaten en vetten.
Ideale basis voor het bereiden van ijs en sorbet op basis van alcohol. De basis laat het gebruik van hoge hoeveelheden alcohol toe en dit zonder grote toegevingen te doen in stabiliteit en structuur van het ijs. De lage hoeveelheid suiker zorgt er tevens voor dat de aromatische toetsen van de alcohol versterkt worden, dit mede dankzij het ontbreken van melkderivaten en vetten.
check_circle
check_circle
Het gebruik van cookies verbetert uw navigatie-ervaring, analyseert het verkeer op de site en personaliseert de inhoud en de publiciteit.Lees meer.