Melk-smaak. De belangrijkste karakteristiek van deze basis is de mengeling van stabilisatoren en emulgatoren die ervoor zorgen dat deze basis zeer sterk scoort bij koud gebruik. Door de hoge aanwezigheid van melkproteïnen bekomt men een ijs van superieure kwaliteit. Bevat plantaardige vetten.
Melk-smaak. De belangrijkste karakteristiek van deze basis is de mengeling van stabilisatoren en emulgatoren die ervoor zorgen dat deze basis zeer sterk scoort bij koud gebruik. Door de hoge aanwezigheid van melkproteïnen bekomt men een ijs van superieure kwaliteit. Bevat plantaardige vetten.
Melk-smaak. De belangrijkste karakteristiek van deze basis is de mengeling van stabilisatoren en emulgatoren die ervoor zorgen dat deze basis zeer sterk scoort bij koud gebruik. Door de hoge aanwezigheid van melkproteïnen bekomt men een ijs van superieure kwaliteit. Bevat plantaardige vetten.
check_circle
check_circle
Het gebruik van cookies verbetert uw navigatie-ervaring, analyseert het verkeer op de site en personaliseert de inhoud en de publiciteit.Lees meer.