Beste,

Wij nodigen u graag uit op de Hadecoup Gelato Inspiration Days.

We hebben gekozen voor een event met een persoonlijke aanpak, waarbij u tijdens het door u gekozen tijdstip onze volste aandacht krijgt.

Het event zal plaatsvinden op de weekdagen (maandag tem donderdag) vanaf 19 Februari tot en met 7 Maart. Registratie op voorhand (datum en tijdslot) is vereist via deze link. Kan u zich niet vrij maken tijdens deze periode? contacteer ons dan zeker voor een afspraak in onze toonzaal, dan zorgen we ervoor dat u alsnog kennis kan maken met de voorgestelde producten.

Wij voorzien de nodige tijd om u alle nieuwigheden van 2024 te laten zien en proeven. Wij voorzien ook een gepersonaliseerde demo met Italiaans ijsbereider Marco Adelfio (of 1 van zijn collega's). Dit wil zeggen als u bepaalde technische vragen heeft of wat meer wil leren kennen ivm semifreddi, ijstaarten, presentatie van ijs, receptcalculatie of eender welke vraag u heeft... U stelt de vraag, wij voorzien meteen een oplossing of antwoord voor uw vraag.

De locatie van het event zal in onze toonzaal zijn, gelegen te Steenweg 59 - 3540 Herk-de-stad

Inschrijven kan met voorkeur via deze link, maar ook telefonisch (011872301) of via email (info@hadecoup.be).

We stellen alles in het werk om u een aangename en inspiratievolle beleving te bezorgen.

Merk op dat de plaatsen beperkt zijn, dus gelieve zo snel mogelijk een tijdstip te reserveren. U kan met 1 inschrijving komen met eender hoeveel personen u wenst.