Neutraal product geschikt voor het eenvoudig realiseren van mousses en semifreddo of Gelato Caldo. Behoudt zijn luchtige structuur op negatieve temperatuur (tot -18°C). Ook uiterst geschikt voor het decoreren van ijstaarten. Dosering is 500g + 1l melk. Nadien opkloppen met een keukenrobot.
Neutraal product geschikt voor het eenvoudig realiseren van mousses en semifreddo of Gelato Caldo. Behoudt zijn luchtige structuur op negatieve temperatuur (tot -18°C). Ook uiterst geschikt voor het decoreren van ijstaarten. Dosering is 500g + 1l melk. Nadien opkloppen met een keukenrobot.
Neutraal product geschikt voor het eenvoudig realiseren van mousses en semifreddo of Gelato Caldo. Behoudt zijn luchtige structuur op negatieve temperatuur (tot -18°C). Ook uiterst geschikt voor het decoreren van ijstaarten. Dosering is 500g + 1l melk. Nadien opkloppen met een keukenrobot.
check_circle
check_circle
Het gebruik van cookies verbetert uw navigatie-ervaring, analyseert het verkeer op de site en personaliseert de inhoud en de publiciteit.Lees meer.